sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Kiva hotellituttavuus

Takana on pitkästä aikaa kaunis sunnuntaipäivä, joka aikana on saanut nauttia kuulaasta syksyn auringonpaisteesta. Olo on mukavan rentoutunut pitkien yöunien ja pitkän pyörälenkin jälkeen. Nyt on mukava aloittaa tulevaa viikkoa.



Ajattelin kirjoittaa tässä postauksessa uudesta hotellituttavuudesta, johon ihastuin. Yövyin muutama viikko sitten työmatkalla Lapland Hotels Oulussa. Tämä oli minulle ensimmäinen kerta kyseisen hotelliketjun hotellissa ja tykkäsin kovasti. Hienoa, että Suomeen on syntynyt meidän omaa eksoottisesta luontoa ja pohjoisen kulttuuria nykyaikaisella tavalla hyödyntävä hotelliketju. Hotellin sisustuksessa oli kivasti tuotu esiin lappia modernilla tavalla, joka miellytti kovasti skandinaaviseen yksinkertaisuuteen ja aitoihin materiaaleihin ihastunutta sisustajan silmääni. Minulla ei ollut mukana järkkäriä, joten kaikki tämän kirjoituksen kuvat ovat kännykkäräpsyjä, mutta toivottavasti niistä välittyy hotellin kaunis sisustus.



Hotelli on entinen Holiday Inn Oulu, mutta rakennus on remontoitu lattiasta kattoon, eikä vanhaa ole oikeastaan havaittavissa juuri missään. Vain ravintolasalissa, jos nostaa katseensa sisäparvekkesiin, tunnistaa vielä vanhan hotellin ulkonäköä.



Söin myös hotellin Oula-ravintolassa illalla todella maittavan ja kauniisti esille tuodun salaatin. Aamiaisella oli tarjolla paljon lähiruokaa kauniisti esille tuotuna.

Menin hotelliin ilman mitään ennakko-odotuksia, mutta niin kovasti tykkäsin, että käymme varmasti perheen kanssa jossain vaiheessa testaamassa myös kyseisen ketjun eteläisemmät hotellit Tampereella tai Helsingissä.

Mukavaa syksyistä viikkoa toivotellen, Rouva Virtanen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti