maanantai 2. lokakuuta 2017

Piristystä arkeen Marimekon tyynyillä

Syksy alkaa kummasti tulla todeksi: illat pimenevät ja taivas on ollut pari päivää niin paksussa pilvessä, että päivälläkin tarvitsee kohta valoja. Myös sisällä kiinnostavat vaihteeksi kaikki pehmoiset ja lämpöiset asiat, ja kynttilätkin ovat löytäneet tiensä laatikoista näkyville.



Olen ollut aina maltillinen Marimekon kuosien ystävä. Klassikkokuisit, kuten kaivo ja kivet ovat mieleeni, mutta on Marimekolla paljon kuoseja, jotka eivät innosta minua yhtään sisustuksessa tai vaatteissa. Olen myös pitkään vierastanut ajatusta Marimekon koristetyynyliinoista, koska kuosit ovat tuntuneet jotenkin liian hallitsevilta. Mutta niin ne ajatukset muuttuvat: viime kesänä löysin itseni hypistelemästä tyynyjä parikin kertaa, ja nyt syksyllä tuli sellainen olo, että minun on saatava pari Marimekon tyynynpäällistä.



Olin pari viikkoa sitten Itä-Suomessa Kiteellä, jossa on kiva Marimekon Vintti outlet-myymälä. Jos liikut Itä-Suomessa ja olet Marimekon ystävä, kannattaa poiketa tuohon yllättävän monipuoliseen myymälään. Tarjolla oli vaikka mitä kivaa, ja tällä kertaa myös hyvällä alennuksella Marimekon tyynyliinoja. Joten mukaani lähti kaksi tyynynpäällistä: Unelma ja toinen, jonka kuosin nimen onnistuin tyystin unohtamaan, kun nakkasin tuotelaput heti roskikseen. Joten jos tunnistat tuon toisen tyynyn kuosin nimen, olisin iloinen, jos kertoisit sen kommenteissa. :)


Nyt tuntuu, että Marimekon kuosit toimivat  hyvin syksyisessä sisustuksessa olohuoneessamme. Sitten, kun kevätaurinkon alkaa paistaa, pitää nuo tyynyt siirtää pois sohvalta. Isosta ikkunastamme paistaa aurinko niin kirkkaasti koko päivän, että se haalistaa kaikki voimakkaat kuosit. Mutta onhan tässä monta kuukautta aikaa nauttia tästä vähän modernimmasta tunnelmasta.

Mukavaa syksyistä viikkoa toivotellen, Rouva Virtanen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti